OM OSS

Stort utvalg levert av fagpersoner som bryr seg

Hos LuggagePro finner du et stort utvalg av unike kofferter i forskjellige modeller, farger og størrelser. Alle har en ting til felles - de er nøye utvalgt av oss for deres kvalitet, funksjon, holdbarhet og stil.

LuggagePro-teamet består av en gruppe mennesker som har en unik lidenskap for kofferter og dyp og solid kunnskap om produktene.

Vårt lager og hovedkontor er i Danmark. Teamet vårt jobber primært i Sverige, Danmark og Norge. Vi har imidlertid tett samarbeid med kolleger i Kina, Italia, Sveits og Tyskland. Vi har alle en ting til felles - vi elsker reiser, kofferter, design, funksjon og kvalitet.

Videre har vi også en arv som strekker seg mer enn 130 år tilbake i tid, ettersom vi er en forlengelse av en av Skandinavias eldste leverandør av vesker, Alfred Lund. Helt siden 1879 har Alfred Lund, i forskjellige forkledninger, vært sammen med skandinaver på fester, høytider og på hverdager. Mye har skjedd siden den gang, og vi i LuggagePro er stolte over å videreføre den fine arven der kvalitet og kundens opplevelse av produktet og kjøpet står i sentrum.

Vårt direkte og dype samarbeid med både produsenter og merkevarer hjelper oss i vårt kall om å levere det absolutt beste av kofferter. Derfor kan man hos oss faktisk finne en koffert som er både billig og god, og også noen av de mest teknologisk avanserte og eksklusive veskene som er tilgjengelige på markedet. Uansett hva du leter etter, er vi overbevist om at det er en koffert her hos oss som kan gjøre turen lettere, morsommere og tryggere.

 

KONTAKT OSS

Det er lett å få tak i oss før, under og etter kjøpet. Ring eller mail oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp. Vi svarer på telefon, og kan også enkelt ordne live kjøpsråd via Zoom og andre plattformer om ønskelig.


E-post:
Skriv til oss på info@luggagepro.no

Telefon:
Ring oss på tlf. (+45) 61 15 15 29 på hverdager mellom kl. 10.00 – 13.00.
Vår kundeservice ligger i Danmark og samtalene håndteres på dansk/ skandinavisk eller alternativt engelsk.

Firmaadresse
:
LuggagePro.no
Bødkervej 7
5750 Ringe
Danmark
Tel +45 61 15 15 29
info@luggagepro.no
Org.nr. DK: 39 19 63 87
Org.nr. NO: 920 817 467